TRE® Częstochowa/Bielsko-Biała

Ćwiczenia TRE® uwalniają od napięć mięśniowych i emocjonalnych. W najprostszy sposób można zregenerować układ nerwowy, uwolnić się od stresu, zwolnić bieg myśli. Skontaktuj się z Providerem TRE® by ustalić spotkanie i jego warunki.

Członkowie Stowarzyszenia

Gabriela Klusek

Bielsko-Biała

Jestem fizjoterapeutą dziecięcym, absolwentem Śl. AM, specjalizuję się w terapii neurorozwojowej małych dzieci. Jestem też TRE® Providerem. Praktykuję w Bielsku- Białej.

Z racji zawodu mogę powiedzieć, że pracuję z ciałem od 14 lat, jednak od momentu, kiedy poznałam TRE®, zaczęłam inaczej „czytać” jego potrzeby i sygnały, które nam daje, co bardzo ubogaciło moją pracę.

Moja przygoda z TRE® rozpoczęła się w 2017r. od warsztatów. Wtedy zaciekawiło mnie nieoczywiste – drżenia, które niwelowały napięcia w ciele, przynosiły ulgę oraz dawały przestrzeń i uczucie miękkości w ciele. Szkolenie i certyfikacja u Joanny Wołoszczuk okazały się być dla mnie niezwykłym czasem poznawania siebie i jednym z bardziej rozwojowych doświadczeń w moim życiu, za które czuję ogromną wdzięczność.

Już jako certyfikowany Provider mam wielką radość z praktykowania TRE®, a możliwość towarzyszenia moim Klientom w procesie zmiany odczytuję jako przywilej, który przyjmuję z otwartością i pokorą.

Dla mnie TRE® to podróż w głąb… w głąb własnego ciała i własnych emocji, które jeśli potraktujemy z właściwą delikatnością i subtelnością otworzą przed nami przestrzeń do życia w komforcie, do zbudowania umiejętności bycia „dobrym dla siebie” i odkrywania jak niezwykłym darem jest nasze ciało i jak wiele ma nam do powiedzenia, jeśli tylko mu na to pozwolimy i mu zaufamy.

Serdecznie zapraszam na sesje TRE® indywidualne i grupowe!

Piotr Pluta

Częstochowa