[Warszawa] TRE® na Bemowie

26 września 2020 Polskie Stowarzyszenie TRE® gościło na imprezie profilaktyczno – rekreacyjnej „Bezpiecznie wracamy do szkoły” – serdecznie dziękujemy za zaproszenie burmistrzowi dzielnicy Bemowo.

Spotkałyśmy się ze sporym zainteresowaniem ze strony zarówno rodziców jak i młodzieży. TRE® jako możliwość zmniejszenia poziomu szkodliwego stresu jest narzędziem w które warto się zaopatrzyć już od lat szkolnych, zwłaszcza w obecnych okolicznościach związanych z COVID. Zastosowanie TRE® jest szerokie i sprawdza się także w sporcie – zapewniając odpowiednią kondycję mięśni po treningach. Dziękujemy za zaangażowanie i zainteresowanie tematyką poprawy dobrostanu dzieci i młodzieży paniom Annie Dąbrowskiej, trenerce UKS321 Warszawa Bemowo oraz Katarzynie Niedzwieckiej – naczelnikowi wydziału sportu dzielnicy Bemowo. Przyjemnym zaskoczeniem było również dostrzeżenie potencjału tematu i zainteresowanie ze strony Straży Miejskiej – serdecznie pozdrawiamy. Nasze Stowarzyszenie podtrzymuje gotowość współpracy z Państwem, zachęcamy do kontaktu:)