Zlot Providerów TRE 2024

Polskie Stowarzyszenie TRE® zaprasza wszystkich Providerów TRE® w Polsce, aby: podzielić się wiedzą i doświadczeniem, wzmocnić swe kompetencje, wprowadzić w radosny rezonans układy nerwowe we wspólnym przebywaniu i propagowania ćwiczeń TRE®.

PROGRAM:

9.30 – powitalna kawa, przybycie uczestników

10.00 – 13.00 – zajęcia z Krzysztofem R. Karaudą, licencjonowanym nauczycielem TRE®; zakres tematyczny podany będzie wkrótce

13.00-14.00 – przerwa obiadowa

14.00 – 15.30 – prelekcja Blanki Olejniczak:

• zapoznanie z testem mięśniowym jako narzędziem rozmowy z ciałem
  • co może oznaczać napięcie konkretnych partii ciała, poprzez powiązanie mięsień – meridian – organ
  • proste techniki uwalniania stresu emocjonalnego (poprzez pracę z punktami akupunkturowymi, neuronaczyniowymi wg Benetta)
  • proste techniki przeciwbólowe
  • możliwości pracy z układem nerwowym poprzez równoważenia metodami neurokinezjologii – zarówno struktury jak i funkcji

15.30 – 17.00 – dyskusja o podobieństwach i różnicach pomiędzy interwencjami na sesjach z TRE, a technikami kinezjologicznymi

17.00 – 18.00 – zakończenie spotkania

KIEDY:

12 października 2024 r. sobota

GDZIE:

Dom Sztuki SMB „Jary”, sala na parterze

ul. Wiolinowa 14 Warszawa (Ursynów)

(najbliższy przystanek stacji metra: Ursynów, linia 1)

INWESTYCJA:

* dla członków stowarzyszenia z uregulowanymi składkami: 70 zł

** dla pozostałych Providerów i osób w trakcie certyfikacji:

#wariant A – „chcę zostać członkiem stowarzyszenia”: 250 zł (tj. wpisowe, składka członkowska i udział w zlocie), w tym promocja: jeśli do 12 października Provider złoży deklarację członkowską do Polskiego Stowarzyszenia TRE®, 100 zł z tej opłaty idzie na konto przyszłorocznej składki członkowskiej. P.S. Regularna opłata dla nowych członków to 200 zł (100 zł wpisowe i 100 zł składki członkowskiej na dany rok kalendarzowy).
#wariant B – „nie chcę (jeszcze) być w stowarzyszeniu”: 200 zł

KONTO: 40 2530 0008 2067 1060 8445 0001 (Nest Bank S.A.)

ZAPISY, PYTANIA:

kontakt@polskiestowarzyszenietre.pl

(odpisujemy w przeciągu 5 dni roboczych, w sprawach pilnych prosimy o kontakt na messendżerze lub telefoniczny)

O PROWADZĄCYCH:

Blanka Olejniczak: mgr fizjoterapii, naturopata, terapeutka kinezjologii energetycznej, instruktorka Dotyku dla Zdrowia. Pogłębia swoją wiedzę między innymi w Akademii Kinezjologii lek. med. Doroty Kalwajt. O sobie p. Blanka mówi tak: „Zanurzam się w różnorodne techniki pracy z ciałem, umysłem i emocjami, a także zgłębiam wpływ całej sfery energetycznej na nasze życie.” FB: Kinezjologia Energetyczna – Blanka Olejniczak; IG: blanka_olejniczak

Krzysztof R. Karauda: dr nauk humanistycznych, psycholog, psychoterapeuta, instruktor Hatha Jogi, a przede wszystkim licencjonowany nauczyciel ćwiczeń TRE®. FB: Krzysztof R Karauda.