TRE® dla zdrowej seksualności

To już drugie spotkanie na temat ćwiczeń TRE® w służbie zdrowia intymnego. Warsztaty on-line TRE® dla zdrowej seksualności z Fioną Leiboowitz i Teodorą Buzoianu odbyły się w dwóch terminach: 18 grudnia i 27 marca 2022 r.

Pierwsze koncentrowało się m.in. na rozpoznawaniu stresu i traumy w kontekście seksualnym ciała, bezpiecznym i skutecznym sposobie pracy z TRE®, aby usunąć/rozładować napięcie seksualne lub wyjść z zamrożenia, połączeniu nerwu lędźwiowego i błędnego oraz ich znaczeniu dla zdrowia seksualnego, nauce kilku nowych interwencji, aby uzyskać dostęp do głębszego, wyraźniejszego „mruczenia” miednicy. Drugie warsztaty on-line były kontynuacją i koncentrowały się na energii i ciele.

Fiona Leibowitz
Nauczycielka TRE®, specjalizuje się w zdrowiu somatycznym, skupiając się na seksualności i związkach. Zachęca nas do bezpiecznego poznawania metod ruchu i zabawy z formami wibracji, jako sposobu na lepsze zrozumienie siebie w relacji do świata. Więcej informacji na www.treforlife.com

Teodora Buzoianu
Nauczycielka TRE® w trakcie szkolenia, pochodzi z Bukaresztu w Rumunii. Czerpie doświadczenia z tańca, sztuk walki i wspinaczki. Pasjonuje się odkrywaniem niesamowitych możliwości ludzkiego organizmu i jego zdolności do przywracania naturalnych rytmów i przepływu, które wspierają życie w rozkwicie, a nie tylko przetrwanie. Zaprasza Cię do wyjścia z działania i wejścia do swojej prawdziwej Istoty, z głęboką wdzięcznością, że może być tego świadkiem i prowadzić Cię w drodze powrotnej do DOMU. Domu do Twojej niezakłóconej wolności, neutralnego, naturalnego centrum istnienia, do Twoich cudownych wibracji i prawdziwej pulsacji, do Twojego cichego spokoju i głębokiej mądrości, poprzez mechanizm drżenia obudzonego poprzez TRE®.