Ładowanie Wydarzenia

« Wszystkie Wydarzenia

• To wydarzenia minęło.

UWOLNIJ STRES, NATURALNIE TRE® – NIEZWYKLE SKUTECZNA METODA REDUKCJI STRESU I NAPIĘĆ

12 listopada, 2018 @ 18:00 - 19:00

Zapraszam na cotygodniowe, grupowe sesje z ćwiczeniami TRE®, polegającymi na wywołaniu w ciele drżeń neurogenicznych, a w efekcie uwalnianiu napięć związanych z przewlekłym stresem, niepokojem, urazami fizycznymi i traumą.

• Zajęcia od października do końca grudnia w każdy poniedziałek, w godzinach 18.00-19.00 w ośrodku psychologiczno-szkoleniowym Amygdala, ul. Nowoursynowska 143 lokal U1, 02-776 Warszawa.
  • Ze względu na ograniczoną ilość miejsc (maksymalnie 5 osób), proszę o wcześniejszy kontakt telefoniczny i potwierdzenie terminu.
  • W przypadku spotkań indywidualnych szczegóły do ustalenia.
  • Koszt: sesja grupowa 70 zł, sesja indywidualna 130 zł

Prowadzi Katarzyna Janczuk, TRE® Provider

Informacje dotyczące przebiegu sesji:

Na początku zajęć krótkie wyjaśnienie, trochę informacji o metodzie i czas na zadanie pytań. Później wykonujemy kilka prostych ćwiczeń, które są przygotowaniem do wejścia w wibracje. W trakcie zajęć każdy, w swoim własnym tempie może pozwolić na pojawienie się wibracji i uczyć się, jak je regulować.

Zakończeniem sesji jest 7-10 minutowy relaks, który daje możliwość integracji doświadczenia. Chętni mogą podzielić się swoimi refleksjami i odczuciami.

Ćwiczenia, których się uczymy na zajęciach można po pewnym czasie wykonywać samemu w domu.  Metoda jest dostępna dla każdego, niezależnie od kondycji czy wieku.

Zachęcam do założenia wygodnego, luźnego stroju. Można zabrać ze sobą małą poduszkę i kocyk.

Szczegóły

Data: